OVERNACHTEN

We hebben voor iedereen een
passende overnachting

We zien u graag in ons streekpark!

De Trekkershut Plus

Met 5 personen kunt u verblijven in de Trekkershut Plus. Voorzien van een 1-persoonsbed en 2 stapelbedden, koud stromend water, koelkast, 2-pits kookplaat en keukengerei. Er is plaats voor de auto of fietsen naast de hut.
De Trekkershut Plus heeft een vloeroppervlakte van ca. 18m² en is ingericht met tafel, zitgelegenheid en buiten onder een kleine overkapping een picknicktafel.
Op de bedden liggen alleen kussens voor u klaar, dus denk eraan om zelf uw slaapzak/deken en beddengoed mee te nemen.

 

  • dichtbij sanitairgebouw
  • ligging tegenover kampeervelden
  • eigen parkeerplaats

In elk seizoen
beschikbaar

vanaf: € 59

Beleving & Media

DE VRIENDEN VAN KLEIN OISTERWIJK

“Leuk dagje uit voor de kinderen”

"Mooie, rustige omgeving met een leuk concept, namelijk een natuurspeeltuin waar de kinderen kunnen klauteren en klimmen en over boomstammen het water oversteken. Voor wat kleinere kinderen is dit minder geschikt maar die kunnen terecht in de binnen- en buitenspeeltuin van het aanwezige restaurant/cafe ('t Klauterwoud). Alleen jammer dat het eten er tegen valt, ik zou er alleen maar een drankje doen."

“Super gezellig”

"Na fikse wandeling in de bossen was het gezellig vertoeven in deze zaak: mooi en warm aangekleed en hartelijke ontvangst. onze groep (20 man) werd een aparte lokatie toegewezen. De lunchkaart is zeer uitgebreid en gevarieerd, alles vers bereid- de asperge suggesties zijn een voor een een aanrader !!! Gezien de omvang van de groep en de bezetting in de rest van de zaak verliep de bediening heel vlot- prijs/kwaliteit is meer dan ok !!kom daar zeker nog terug om te genieten op het terras, aan de rand van het bos"