OVERNACHTEN

We hebben voor iedereen een
passende overnachting

We zien u graag in ons streekpark!

Tentvilla

Wilt u samen, met de kinderen, of met vrienden kamperen maar wel in een ruime luxe en comfortabele tent? Dan is deze nieuwe en extra ruime Tentvilla echt iets voor u!

De tentvilla

Nieuw op de Nederlandse markt is de Tentvilla. Een tent voorzien van alle luxe van een ware villa! De gezelligheid van de camping vanuit een accommodatie die voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo wordt kamperen wel heel aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen.

De Tentvilla is zeer ruim opgezet en is in totaal maar liefst 60m² groot (B 6 x D 10 meter)! Hiervan is 45m² (6 x 7,5 meter) woonruimte. De tentvilla heeft een ruime, L-vormige, woonkamer met zithoek, eethoek en een volledig ingerichte keuken.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een ruim 2-persoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met 2 éénpersoonsbedden. Verder is er een badkamer met een douchecabine met wastafel en toilet.

Daarnaast is er nog een ruim overdekt terras van 15m², waardoor u ook in de avonduren nog buiten kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

  • kamperen in luxe
  • eigen badkamer
  • uitzicht op onze vennen
  • ligging naast natuurspeeltuin
  • bedlinnen aanwezig
  • 6 persoons

In elk seizoen
beschikbaar

vanaf: € 195

DE VRIENDEN VAN KLEIN OISTERWIJK

“Heerlijk toeven bij de schapen en het ven.”

"Inderdaad een fijne plek in de Oisterwijkse bossen met natuurlijke speelervaringen rondom het water."

“Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”

"Lekker buiten gegeten. Mooie eenvoudige kaart met lekkere streekgerechten zoals meerval (vis), burgers en spareribs geserveerd met groenten en salade. Lekkere Spaanse wijn en snelle/vriendelijke bediening."