OVERNACHTEN

We hebben voor iedereen een
passende overnachting

We zien u graag in ons streekpark!
 
 

Huurcaravans

Beschikt u niet over een eigen caravan, geen punt. U kunt een ruime stacaravan bij ons huren voor 5 personen. Een lichte ruime woonkamer met ingericht keukentje en een zitje voor 5 personen. In uw tuintje genieten van de omgeving en dichtbij alle faciliteiten.

De verhuurcaravan heeft een vloeroppervlakte van ca. 36m² met twee slaapkamers; één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed en los bed. Dekens en kussens liggen voor u klaar. Lakenpakketten kunt u bij ons bestellen of zelf meenemen.

 
 
  • veel lichtinval
  • woonkamer met ruime hoekbank
  • oven aanwezig
  • ligging vlakbij sportveld en zwemven
  • 5 persoons
 
 

In elk seizoen
beschikbaar

vanaf: € 245

DE VRIENDEN VAN KLEIN OISTERWIJK

“Super gezellig”

"Na fikse wandeling in de bossen was het gezellig vertoeven in deze zaak: mooi en warm aangekleed en hartelijke ontvangst. Onze groep (20 man) werd een aparte lokatie toegewezen. De lunchkaart is zeer uitgebreid en gevarieerd, alles vers bereid- de asperge suggesties zijn een voor een een aanrader!!! Gezien de omvang van de groep en de bezetting in de rest van de zaak verliep de bediening heel vlot- prijs/kwaliteit is meer dan ok!! Kom daar zeker nog terug om te genieten op het terras, aan de rand van het bos." 

“Familieweekend”

"Mooie locatie om als familie een reünie te organiseren. Aparte zalen beschikbaar en kinderen kunnen zich heerlijk binnen en buiten vermaken. Ook kan je heerlijk wandelen in de omgeving. Wandelroutes in de omgeving zijn aanwezig van 3, 5 en 10 kilometer. De appeltaart wordt zelf gebakken en de lunch is misschien simpel, maar wel heerlijk vers en goed van smaak. Een echte aanrader."