OVERNACHTEN

We hebben voor iedereen een
passende overnachting

We zien u graag in ons streekpark!

CHALETS

Onze ruime chalets hebben een vloeroppervlakte van ca 38m² en zijn ingericht met zitgelegenheden voor 6 personen. Het chalet heeft drie slaapjamers, waarvan een kamer voorzien van een 2-persoonsbed, een kamer met 2 losse bedden en één kamer voorzien van een stapelbed. Het bezit een complete keukeninrichting met koelkast, magnetron en vaatwasser.

Ook is er een ruimte met wastafel, douche en toilet aanwezig. Dekbedden en kussens liggen voor u klaar in de chalet. het is mogelijk om een lakenpakket te bestellen.

  • ligging vlakbij het sportveld en zwemven
  • veranda
  • vaatwasser aanwezig
  • 6 persoons

In elk seizoen
beschikbaar

vanaf: € 295

Beleving & Media

DE VRIENDEN VAN KLEIN OISTERWIJK

“Familieweekend”

"Mooie locatie om als familie een reünie te organiseren. Aparte zalen beschikbaar en kinderen kunnen zich heerlijk binnen en buiten vermaken. Ook kan je heerlijk wandelen in de omgeving. Wandelroutes van 3, 5 en 10 kilometer zijn aanwezig. De appeltaart wordt zelf gebakken en de lunch is misschien simpel, maar wel heerlijk vers en goed van smaak. Een echte aanrader."

“Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”

"Lekker buiten gegeten. Mooie eenvoudige kaart met lekkere streekgerechten zoals meerval, burgers en spare ribs geserveerd met groenten en salade. Lekkere spaanse wijn en snelle/vriendelijke bediening."