OMGEVING

We hebben voor iedereen wat wils
in onze gevarieerde omgeving

2 uur geleden voor het laatst geboekt
We zien u graag in ons streekpark!

Trappistenklooster Koningshoeve

Excursies en proeverijen
Tijdens een rondleiding door de brouwerij ga je in drie kwartier langs alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke gebouwen op het brouwerijterrein. Je krijgt een korte film te zien waarbij je in circa 15 minuten alles leert over het kloosterleven en de historie van de brouwerij. Als afsluiting kun je een van onze heerlijke trappistenbieren proeven. Let op: de abdij is dus niet te bezichtigen tijdens de rondleiding. De monniken leven voor een groot deel in afzondering. Toch geven zij graag mensen de kans om met hun manier van leven kennis te maken. Iedereen die dat wil, kan deelnemen aan de eucharistie- of gebedsvieringen in de kloosterkapel van Abdij Koningshoeven. Kijk op www.koningshoeven.nl voor meer informatie. Maak jouw bezoek aan onze brouwerij extra speciaal door jouw excursie te combineren met een bierproeverij. Hierbij krijg je vier verschillende proefglaasjes La Trappe Trappist. Bepaal zelf welke La Trappe Trappist jouw favoriet is. Deze proeverij kun je ook nog combineren met verschillende ambachtelijke hapjes.

Kom proeven bij La Trappe Trappist
Het proeflokaal dankt haar naam aan het oude gebouw waar de trappistenbieren van La Trappe Trappist door monniken werden getest op geur, smaak, helderheid en kwaliteit. Zo veel mogelijk van onze gerechten worden bereid met zorgvuldig geselecteerde producten uit de Brabantse Kempen.

Vaste excursies (vanaf 1 persoon), hele jaar door: Maandag t/m vrijdag om 14.00u Zaterdag, zon- en feestdagen om 13.30u en 15.30u (m.u.v. Koningsdag, dan is de excursie om 14.00u)
Engelstalige excursie (excursie gaat alleen door bij aanmeldingen): Zaterdag om 11.30 uur

Prijzen excursie:

  • 18+: €12,-
  • Jeugd 12 t/m 17 jaar: €6,- (alcoholvrije consumptie)
  • Kids 3 t/m 11 jaar: €2,50 (alcoholvrije consumptie)

Bierproeverij niet mogelijk op zaterdag, zon- en feestdagen.
Bierproeverij en hapjesproeverij niet mogelijk op zaterdag, zon- en feestdagen.
Géén excursies op: Zaterdag 27 mei 2017, Vrijdag 1 september 2017, Maandag 25 december 2017, Dinsdag 26 december 2017, Maandag 1 januari 2018

  • Maandag t/m zaterdag 11.00 – 19.00 uur
  • Zondag 12.00 – 19.00 uur

In elk seizoen beschikbaar

INFORMATIE OF MEER WETEN?
   +31 13 528 20 59