OMGEVING

We hebben voor iedereen wat wils
in onze gevarieerde omgeving

5 uur geleden voor het laatst geboekt
We zien u graag in ons streekpark!

Ezelfarm Oisterwijk

Ezelwandelen is een (h)eerlijke manier van ontspanning, genieten van de prachtige natuur en even het gehaaste leven van alledag ontvluchten. U zult merken dat u al snel het sjokkende tempo van het erg vriendelijke en aanhankelijke dier gaat volgen en echt even weg bent uit de dagelijkse sleur. Het gebied rond onze boerderij leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling, met brabantse natuurgebied de Kampina in ‘de achtertuin’ en de Oisterwijkse bossen en vennen op een steenworp afstand.

Voor kinderen is het een onvergetelijk dagje uit. De hele dag zorgen voor en knuffelen met ‘hun’ ezel. U zult zich verbazen over de vriendelijkheid van het dier en zelfs over uw kinderen. Juist door hun vriendje zijn ze in staat behoorlijke afstanden te lopen, ..... zonder enige verveling! Ezels zijn nieuwsgierige dieren, die van alles willen ontdekken en ze vinden het een feest om geknuffeld te worden.

De ezel waar u mee  gaat wandelen, staat geduldig op u te wachten als u aan komt op onze boerderij. Hij is netjes geborsteld en heeft een speciaal pakzadel op zijn rug. Kortom klaar voor de wandeltocht. De ezel draagt met alle plezier uw kleine kinderen en uw bagage. Uiteraard krijgt u voor vertrek een uitgebreide uitleg van ons over de omgang met deze ‘rugzak op vier benen’. Vervolgens lopen wij een stukje met u mee, daarna mag u, voor de rest van de ezelwandeling,  het heft in eigen hand nemen.

Een ezel is een fantastisch dier. En … zeker niet zo lastig, koppig en eigenwijs als mensen vaak denken. De ezels zijn goed getraind en het vereist geen enkele ervaring om met deze lieve viervoeter op pad te gaan.

Verhuur alleen na reservering ; Bezoek alleen op afspraak

Ezelfarm Oisterwijk Rosepdreef 17 5062 TB Oisterwijk

Tel:. 06 50293542

  • Bezoek alleen op afspraak

In elk seizoen beschikbaar

INFORMATIE OF MEER WETEN?
   +31 13 528 20 59