OMGEVING

We hebben voor iedereen wat wils
in onze gevarieerde omgeving

10 uur geleden voor het laatst geboekt
We zien u graag in ons streekpark!

Bezoekerscentrum Oisterwijk

Het Groene Woud is het beste te ontdekken vanuit een van de acht bezoekerscentra in het gebied. Het zijn de toegangspoorten van het gebied. Ieder bezoekerscentrum vormt een handig startpunt voor een bezoek aan Het Groene Woud.

In Oisterwijk bevinden zich twee bezoekerscentra:

- Streekpark Klein Oisterwijk
- Bezoekerscentrum Oisterwijk / Groot Speijck

Informatie bij bezoekerscentrum Oisterwijk

Rustig wandelen, actief fietsen, lekker eten, heerlijk relaxen of de natuur verkennen? Alle bezoekerscentra geven interessante en relevante informatie over Het Groene Woud, educatieve informatie over natuur en cultuurhistorie en tips over routes om te fietsen, wandelen, kanoën of paardrijden. Ook zijn er kaarten, (natuur)boeken en leuke dingen voor kinderen te koop. Vragen worden beantwoord door deskundige medewerkers.

Unieke verhalen

Daarnaast vertelt iedere poort van Het Groene Woud een eigen verhaal via spannende activiteiten, interessante excursies en actieve workshops. Ieder centrum is uniek. Bezoek ze allemaal, want vanuit de acht thema’s ontdek je telkens weer een andere, bijzondere kant van Het Groene Woud.

Meer informatie Groene Woud

Voor meer informatie over Het Groene Woud en voor leuke toeristische uitstapjes kun je ook prima terecht op de website van Het Groene Woud.

  • april t/m oktober: dinsdag t/m zondag: 10.00 tot 17.00 uur
  • november t/m maart: dinsdag t/m zondag: 10.00 tot 16.00 uur
  • Op maandagen is het bezoekerscentrum gesloten

In elk seizoen beschikbaar

INFORMATIE OF MEER WETEN?
   +31 13 528 20 59