NIEUWS & EVENTS

Blijf op de hoogte

12 uur geleden voor het laatst geboekt
We zien u graag in ons streekpark!
20
Sep

FARMERS FUN FAMILY RUN

Op zondag 20 september draait het op Klein Oisterwijk volledig om sportieve families die niet vies zijn van een lekkere uitdaging! Tijdens de Farmers Fun Family Run bedwingen ouders samen met hun kinderen een parcours van 2,5 kilometer dat is voorzien van ±25 stoere & leuke hindernissen. Het parcours is uitgezet op het uitgestrekte Streekpark Klein Oisterwijk en biedt uitdaging voor jong én oud, dus schrijf je snel in! De Family Run zal vanaf 13:00 (richttijd) van start gaan.

13
Jun

COVID-19 Update

Met ingang van vandaag is het zwembad geopend. Hou als gast de 1,5meter afstand tot elkaar. Bij drukte kan de toegang worden geweigerd. Vanaf maandag 15 juni mogen al onze sanitairgebouwen (douches en toiletten) ook geopend worden.

05
Jun

COVID-19 Update 5 juni

‼ Goed nieuws. Het sanitair op de campings / recreatieparken mag per direct open van 8-20 uur, zie toelichting hieronder‼

28
Mei

COVID-19 update 28 mei 2020

08
Mei

GP DESTIL verhuist naar terrein van Streekpark Klein Oisterwijk

De veldrit GP DESTIL zal de komende jaren verreden worden op een nieuw aangelegd parkoers op het terrein van Klein Oisterwijk. Nadat de veldrit tientallen jaren werd gehouden aan de Zandstraat in Moergestel maakt deze verhuizing de weg vrij voor de ambitie van Stichting Wielerronde Moergestel/Oisterwijk (SWMO) om door te groeien naar internationaal niveau.

30
Apr

COVID-19 Update

Woensdag 29 april is er een nieuwe Noodverordening van de veiligheidsregio Brabant-Noord gepubliceerd. Dit betekent dat ons Streekpark open mag! Daarom heten wij jullie van harte welkom vanaf donderdag 30 april 2020.

23
Apr

COVID-19 Update

03
Apr

COVID-19 Update