We zien u graag in ons streekpark!

STREEKWINKEL

Een Streekpark kan niet zonder een streekwinkel! Het gehele jaar vindt u hier houdbare producten uit Brabant en vanaf 1 april tot en met 1 oktober wordt dit aangevuld met verse seizoenproducten. Wij zijn trots op onze streekboeren en brengen ze graag bij u onder de aandacht! Wij zijn het gehele jaar geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur met uitzondering van de feestdagen.

Wij verkopen in onze streekwinkel ook cadeaumanden. Voor deze manden kunt u zelf de inhoud samenstellen. Wij helpen u hier graag bij!

Informatiecentrum

De streekwinkel fungeert ook als informatiecentrum. Voor informatie over de streek/ omgeving met zijn mooie bedrijven en de natuur kan men hier terecht. Wij verzorgen tevens arrangementen waarbij u de bedrijven bezoekt en ook een etentje op locatie is mogelijk!

Wij zijn gehele jaar geopend, met uitzondering van feestdagen, van 9.00 -16.00 uur.

De streekwinkel vindt u bij de entree van het Streekpark.

Openingstijden:

  • Maandag: 9:00-16:00
  • Dinsdag: 9:00-16:00
  • Woensdag: 9:00-16:00
  • Donderdag: 9:00-16:00
  • Vrijdag: 9:00-16:00
  • Zaterdag: 9:00-16:00
  • Zondag: 9:00-16:00

In elk seizoen
beschikbaar

Beleving & Media

DE VRIENDEN VAN KLEIN OISTERWIJK

"Familieweekend"

"Mooie locatie om als familie een reünie te organiseren. Aparte zalen beschikbaar en kinderen kunnen zich heerlijk binnen en buiten vermaken. Ook kan je heerlijk wandelen in de omgeving. Wandelroutes van 3, 5 en 10 kilometer zijn aanwezig. De appeltaart wordt zelf gebakken en de lunch is misschien simpel, maar wel heerlijk vers en goed van smaak. Een echte aanrader."

“Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”

"Lekker buiten gegeten. Mooie eenvoudige kaart met lekkere streekgerechten zoals meerval, burgers en spare ribs geserveerd met groenten en salade. Lekkere Spaanse wijn en snelle/vriendelijke bediening."