We zien u graag in ons streekpark!

STREEKCAFE

In ons knusse café bent u van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte appeltaart. Het streekcafé heeft een prachtig uitzicht over de natuurspeeltuin, de vennen, kruidentuin en moestuin. Ook voor een hapje en een drankje kunt u hier terecht. Wij gebruiken zoveel mogelijk streekproducten, die ook in onze streekwinkel te verkrijgen zijn. Deze winkel bevindt zich bij het streekcafé.

Het streekcafé is elke dag geopend tot 16.00 uur. Tijdens de zomermaanden zijn we op sommige mooie avonden ook open. Sluiting wordt dan vooraf aangegeven. Naast onze menukaart voor de lunch is er ook de mogelijkheid om op bestelling te dineren!

Het streekcafé vormt het ideale startpunt voor een bezoek aan natuurgebied Het Groene Woud. Het streekcafé vervuld tevens de functie als Natuurpoort en bezoekerscentrum van Het Groene woud.

In elk seizoen
beschikbaar

REVIEWS

Jozé V.

         
"Heerlijk toeven bij de schapen en het ven. Een fijne plek in de Oisterwijkse bossen met natuurlijke speelervaringen rondom het water"

Rob T.

       
"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lekker buiten gegeten. Mooie eenvoudige kaart met lekkere streekgerechten."

Joost V.

     
"Luxe hamburger restaurant in Oisterwijk. Lekkere burgers met goede frites. Portie mag iets ruimer voor mij maar goed. Gratis parkeren. Vlotte bediening."

Feniks72

         
"Mooie, rustige omgeving met een leuk concept, namelijk een natuurspeeltuin waar de kinderen kunnen klauteren en klimmen en over boomstammen het water oversteken."

Rob van Dijk

         
"Erg lekker. Ook drank netjes geprijsd. Het was rustig ivm sinterklaas. Erg leuk voor gezinnen met ook kleine kinderen. 04-12-2017"

Christel van Berkel

         
"Super! Heerlijk gegeten met een groot gezelschap. Goede service. 03-12-2017"

JC van Gestel

         
"goed en veel gegeten prima service een aanrader voor flinke eters 25-11-2017"

Mandy de Laat

         
"Heerlijk gegeten, goede service en vriendelijk personeel! Echt aan te bevelen ! 05-11-2017"

Diane Swank

         
"super spareribs gegeten en super kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar!!฀28-10-2017"

Ger Wortel

         
"Erg vriendelijke bediening. Lekkere taart en een goed verzorgde routebeschrijving. Ook de lunch was lekker. 22-09-2017"

Coby Strien

         
"Leuke accommodatie en vriendelijk personeel en goed betaalbaar 16-09-2017"