We zien u graag in ons streekpark!

Rib & burger restaurant

Rib & burger restaurant ‘t Klauterwoud is een gezellig familierestaurant voor jong en oud. De bar bevindt zich in het midden van het restaurant en deelt het zitgedeelte op in twee ruimtes. Aan de ene zijde kunt u zitten met uitzicht op de indoorspeeltuin. Aan de andere zijde heeft u meer rust met indien nodig een heerlijk knapperend haardvuurtje. Wij gebruiken zoveel mogelijk streekproducten, want wij zijn trots op deze producten en daarom presenteren wij ze graag aan U! Daarnaast bieden wij u ook zoveel mogelijk biologische producten aan en op aanvraag verzorgen wij voor u een aangepast maaltijd, bijvoorbeeld glutenvrij.

Vanaf ons mooie terras kijkt u uit over de weilanden, waar je soms zelfs reeën ziet lopen. Binnen in ‘t Klauterwoud vindt u een gratis toegankelijke en leuke indoorspeeltuin. Hier kunnen de kinderen lekker klimmen, klauteren en kleuren. Voor de allerkleinste is er een speciale hoek waar lekker gekropen kan worden.

U kunt buiten de lunch en het diner ook uitstekend bij ons terecht voor een kinderfeestje, groepsarrangement of een familiereünie. Dit is allemaal mogelijk dankzij ons professioneel personeel.

Alvast het menu doorkijken voor aankomst? Klik hier.

Graag een kinderfeestje vieren? Klik hier!

Heerlijk een hapje eten? De keuken is geopend tot 20.00 uur.


Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: open vanaf 10.00 uur

Donderdag: gesloten

Vrijdag: open vanaf 10.00 uur

Zaterdag: open vanaf 10.00 uur

Zondag: open vanaf 10.00 uur

Van vrijdag 22 december t/m zondag 7 januari dagelijks om 10.00 uur geopend.

m.u.v. 1ste kerstdag en 1 januari gesloten.

In elk seizoen
beschikbaar