ENVIRONMENT

We have something for everyone
in our varied environment

We look forward to seeing you in our park!

Ezelfarm Oisterwijk

Ezelwandelen is een (h)eerlijke manier van ontspanning, genieten van de prachtige natuur en even het gehaaste leven van alledag ontvluchten. U zult merken dat u al snel het sjokkende tempo van het erg vriendelijke en aanhankelijke dier gaat volgen en echt even weg bent uit de dagelijkse sleur. Het gebied rond onze boerderij leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling, met brabantse natuurgebied de Kampina in ‘de achtertuin’ en de Oisterwijkse bossen en vennen op een steenworp afstand.

Voor kinderen is het een onvergetelijk dagje uit. De hele dag zorgen voor en knuffelen met ‘hun’ ezel. U zult zich verbazen over de vriendelijkheid van het dier en zelfs over uw kinderen. Juist door hun vriendje zijn ze in staat behoorlijke afstanden te lopen, ..... zonder enige verveling! Ezels zijn nieuwsgierige dieren, die van alles willen ontdekken en ze vinden het een feest om geknuffeld te worden.

De ezel waar u mee  gaat wandelen, staat geduldig op u te wachten als u aan komt op onze boerderij. Hij is netjes geborsteld en heeft een speciaal pakzadel op zijn rug. Kortom klaar voor de wandeltocht. De ezel draagt met alle plezier uw kleine kinderen en uw bagage. Uiteraard krijgt u voor vertrek een uitgebreide uitleg van ons over de omgang met deze ‘rugzak op vier benen’. Vervolgens lopen wij een stukje met u mee, daarna mag u, voor de rest van de ezelwandeling,  het heft in eigen hand nemen.

Een ezel is een fantastisch dier. En … zeker niet zo lastig, koppig en eigenwijs als mensen vaak denken. De ezels zijn goed getraind en het vereist geen enkele ervaring om met deze lieve viervoeter op pad te gaan.

Verhuur alleen na reservering ; Bezoek alleen op afspraak

Ezelfarm Oisterwijk Rosepdreef 17 5062 TB Oisterwijk

Tel:. 06 50293542

Available in every season

KNOW INFORMATION OR MORE?
   +31 13 528 20 59

REVIEWS

Jozé V.

         
"Heerlijk toeven bij de schapen en het ven. Een fijne plek in de Oisterwijkse bossen met natuurlijke speelervaringen rondom het water"

Rob T.

       
"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Lekker buiten gegeten. Mooie eenvoudige kaart met lekkere streekgerechten."

Joost V.

     
"Luxe hamburger restaurant in Oisterwijk. Lekkere burgers met goede frites. Portie mag iets ruimer voor mij maar goed. Gratis parkeren. Vlotte bediening."

Feniks72

         
"Mooie, rustige omgeving met een leuk concept, namelijk een natuurspeeltuin waar de kinderen kunnen klauteren en klimmen en over boomstammen het water oversteken."

Rob van Dijk

         
"Erg lekker. Ook drank netjes geprijsd. Het was rustig ivm sinterklaas. Erg leuk voor gezinnen met ook kleine kinderen. 04-12-2017"

Christel van Berkel

         
"Super! Heerlijk gegeten met een groot gezelschap. Goede service. 03-12-2017"

JC van Gestel

         
"goed en veel gegeten prima service een aanrader voor flinke eters 25-11-2017"

Mandy de Laat

         
"Heerlijk gegeten, goede service en vriendelijk personeel! Echt aan te bevelen ! 05-11-2017"

Diane Swank

         
"super spareribs gegeten en super kwaliteit zeker voor herhaling vatbaar!!฀28-10-2017"

Ger Wortel

         
"Erg vriendelijke bediening. Lekkere taart en een goed verzorgde routebeschrijving. Ook de lunch was lekker. 22-09-2017"

Coby Strien

         
"Leuke accommodatie en vriendelijk personeel en goed betaalbaar 16-09-2017"

Yolanda Traets

         
"Super gastvrij! Vriendelijk heerlijk vers gebak. Prachtige wandeling en een geweldige lunch met volop keuze. Gewoon top! ฀13-06-2018"

Birgit Groenendijk -Cordes

         
"Een verborgen juweeltje dit Streekpark! Prachtige plek, een en al natuurbeleving, ook in restaurant. Blij dat we hiermee kennis hebben gemaakt. 12-06-2018"

Korien Janssen

         
"Een mooie omgeving en een zeer prettige ontvangst in het restaurant. Ook toegankelijk als het gaat om nadere informatie. Fijne locatie met vriendelijk personeel. 09-06-2018"

Desiree Evers

       
"Men verkeert hier in de gelukkige omstandigheid dat je 'De Groene Poort' zo binnenloopt! Lekker eten, goede sfeer, aandacht voor natuur, fijne mensen! 09-06-2018"

Francie VandenBroek

         
"Wij waren écht positief verrast over de locatie, omgeving, het lekkere eten en het super vriendelijke personeel, dank jullie wel voor alles! 31-05-2018"

Wilma Kramer

         
"Wij vonden het super, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. En het eten was heel lekker, en goed verzorgd. Zeker de moeite waard. 30-05-2018"

Jan Schipper

         
"Ik vond de ligging van Klein Oisterwijk adembenemend. Een werkelijk prachtige omgeving. Het wandel lunch arrangement was geweldig qua aanbod & prijs. 24-05-2018"

Carola Menkehorst

         
"Prachtige omgeving om te wandelen en ook nog eens een goede lunch en prettig personeel op het sfeervol terras. Het was geweldig. TOP !! 17-05-2018"

Diana Kuiper

         
"Een prachtige locatie in een fantastisch natuurgebied. Een flinke wandeling gemaakt door het prachtige gebied. Heerlijk appelgebak en lunch gehad. 11-05-2018"

Judith Van Zanten

         
"Prachtige plek met veel recreatiemogelijkheden. Mooi terras met uitzicht op water en natuurspeeltuin. Heerlijk gegeten! 06-05-2018"