• De Lind
  • Terrassen
  • Shoppen

Oisterwijk

Één van de allermooiste dorpen van Nederland!
Oisterwijk is een gastvrije gemeente, midden in het groen. Niet voor niets noemen we Oisterwijk dan ook de Parel in 't groen. Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de bossen en meer dan 80 vennen. Deze zijn ieder seizoen even bijzonder. Breng een gezellig bezoek aan de Oisterwijkse dorpskern. Al wandelend ontdek je de vele kleine- en grotere parels: de eeuwenoude Linde achter het monumentale Raadhuis, het Trouwlaantje of het oudste huis van Oisterwijk. Even bijkomen? Geniet van een welverdiend drankje of een hapje op één van de vele sfeervolle terrassen.

Shoppen
Heb je zin om een dagje te shoppen? Het historische centrum van Oisterwijk heeft een uniek en gevarieerd winkelaanbod. Je vindt er veel leuke boetiekjes, modespeciaalzaken, bijzondere cadeauwinkels en delicatessenzaken waarvan het water in je mond loopt. Of je nu een compleet nieuwe garderobe zoekt, een paar nieuwe schoenen, een origineel cadeau of iets lekkers; in Oisterwijk hoef je niet ver te zoeken. En als je je voeten even rust wilt geven, zijn er meer dan genoeg horecagelegenheden en terrasjes.

Kunst en cultuur
Oisterwijk heeft je op het gebied van kunst en cultuur veel te bieden. In de Parel in 't groen vind je allerlei culturele bezienswaardigheden die écht de moeite waard zijn om te bezoeken. Neem bijvoorbeeld 'De Lind' met haar exclusieve galerieën, de Leerfabriek KVL en het Europees Keramisch Werkcentrum.
3 Bezoeker(s) bekijken deze pagina.