NIEUWS & EVENTS

Blijf op de hoogte

We zien u graag in ons streekpark!
30
Jun

Tough Ten Miles 2018 schrijf u nu nog in!

Met de laatste Farmers Fun editie nog vers in het geheugen, knalt de Tough Ten Miles alweer door naar de volgende run. En wat voor een!

Op 30 juni 2018 wordt op Streekpark Klein Oisterwijk namelijk voor de 6e keer de Farmers Fun georganiseerd.

Het afgelopen jaar was de Farmers Fun een maand voor het evenement al uitverkocht, dus zet de Farmers Fun snel in jouw agenda en schrijf je in! Naast een enthousiaste groep deelnemers heeft de Tough Ten Miles ook een mooie groep enthousiaste boeren. Stuk voor stuk hebben zij weer aangegeven er een groot obstakelfeest van te maken op en rond hun boerderijen. Natuurlijk zijn er weer unieke routes voor de deelnemers aan de 2,5M, 5M en 10 Engelse Mijlen en zijn ze nu al bezig met het bouwen van nieuwe Farmers Fun uitdagingen.

In aanloop naar de Farmers Fun jubileum editie trakteert de Tough Ten MIles de trouwe deelnemers op mooie winacties. Zodra je ingeschreven bent maak je iedere maand kans op het winnen van te gekke prijzen! Hoe eerder je inschrijft, hoe groter dus de kans dat deze toffe prijzen jouw kant op komen. Like de facebookpagina van de Tough Ten Miles om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste winacties.